Niektorí muži nebudú mať s vami pri rozchode zľutovanie.Shutterstock
StoryEditor

Rozchádzate sa? Štyri znamenia, ktoré nebudú mať s vami žiadne zľutovanie

04.10.2023, 08:00
ASTRO

Rozchod je vždy bolestivá a citlivá téma. Väčšinou pomôže len čas a možno aj poriadne sa vyplakať. Najmä, ak pri rozchode nebola z druhej strany prejavená žiadna empatia či ľudskosť. Niektorí ľudia jednoducho riešia veci svojsky. Bez ohľadu na to, či to druhej strane ublíži. Obzvlášť ľudia narodení v týchto znameniach nebudú mať s vami žiadne zľutovanie.

Pripravte sa na najhoršie

Staré krivdy zvyknú pri rozchode vyťahovať aj Škorpióni. No ak si myslíte, že sa len rozídete, či už v tichu, alebo bude váš rozchod plný drámy, ste na omyle. Toto znamenie len tak nezabúda a verte či nie, bude sa snažiť vám znepríjemniť minimálne nasledujúce dni, či týždne. Ničím výnimočným nie je ani pomsta, buďte preto pripravení na všetko.

Hneď do druhej náruče

Vodnár vám síce neuštedrí žiadne rany pod pás počas rozchodu. Nečakajte žiadne výlevy, výčitky ani hádky. On bude rád, keď to bude mať čo najskôr za sebou. A hneď potom bude utekať do náručia ďalšej ženy. Vodnár nevie zostať dlho sám. Čo vám môže ublížiť najviac je práve to, akou rýchlosťou si nájde za vás náhradu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 15:18