Tieto anjelské bytosti vás ochráni, dodajú silu a pomôžu v ťažkých chvíľach.dreamstime
StoryEditor

Tieto anjelské bytosti vás ochránia nielen cez sviatky: Pozrite sa, v čom vám môžu pomôcť

26.12.2022, 19:00
ASTRO

December je vďaka sviatkom plný kúziel, zázrakov a rozprávok, v ktorých vystupujú a chránia vás anjeli Pána. Vedeli ste o tom, že aj vy sa môžete obrátiť na svojho osobného anjela? Nielenže vďaka nemu vyriešite životné otázky a odoženiete od seba negatívnu energiu, ale zaručíte si ochranu v každom ohľade. Pozrite sa, ktorá anjelská bytosť patrí k vám.

Anjelským strážcom Váh je Uriel

Jedným zo siedmych najmocnejších anjelov je práve Uriel. Keď k vám príde, vaši protivníci nebudú mať šancu, takže sa nemusíte ničoho báť. Podporí pôvab, krásu, umelecký talent, správanie, vystupovanie a konanie. Pomôže vám nájsť toho správneho partnera, odoženie žiaľ či hnev a prekoná s vami každý problém. Vďaka nemu sa dokonca môžete zbaviť aj rôznych závislostí.

Anjelským strážcom Škorpióna je Teliel

Tento anjelský strážca pomôže najmä po citovej stránke. Vie, ktorí ľudia sú vám súdení a ktorý naopak nie. Keď túžite získať milovaného človeka a on cíti, že vaše pocity budú opätované, okamžite vás spojí v jedno telo. Takisto vám pomôže aj vo chvíli, ak vás partner zrádza, nastáva medzi vami chlad alebo vás niekto učaroval, prípadne na vás zoslal kliatbu.

Anjelský strážcom Strelca je Advachiel

Tento anjel vám dokáže zaistiť priazeň druhých ľudí, kreativitu, originálne nápady a výnimočný talent. Pomôže vám nájsť skutočnú lásku, chýbajúcu energiu a uvoľnenie. Privolať ho môžete najmä vtedy, keď ste nesmelí, hanbliví alebo neviete získať pozornosť milovanej osoby. Takisto vám dodá silu, keď niekto z vašich blízkych trpí, keď budete totálne na dne a potrebujete motiváciu.

image

Váš osobný anjel zaručí pokoj, šťastie a lásku.

dreamstime

Anjelským strážcom Kozorožca je Kassiel

Anjel Kassiel sa objaví vždy tam, kde budete prekonávať životné skúšky a problémy. Pomôže vám pri ich prekonaní alebo vás odmení lekciou, vďaka ktorej uspejete ešte viac. Môžete sa na neho obrátiť, ak sa cítite neistí, bez motivácie, nedokážete sa rozhodnúť či dosiahnuť vytúžený cieľ. Podporí vás s osudovými ranami, stratami, prijatím negatívnych zážitkov a starnutím.

Anjelským strážcom Vodnára je Jeliel

Tento anjel vám nájde životnú lásku. Pomôže vám byť v správny čas na správnom mieste. Poprosiť ho o pomoc však môžete aj vtedy, ak dlho čakáte na zásnuby či svadbu. Keďže je strážcom manželskej vernosti, vždy keď budete mať vo vzťahu pocit, že je niečo zle, zavolajte si na pomoc Jeliela. Pomôže vám ukončiť konflikty, obklopí vás starostlivosťou a spravodlivosťou.

Anjelským strážcom Rýb je Zadkiel

Zadkiel vás nikdy nenechá v núdzi. Keďže dokáže transformovať zlo na dobro, predvídať budúcnosť a predchádzať nešťastiam, s jeho príchodom nastane vo vašom živote pokoj a radosť. Poprosiť o pomoc ho môžete aj vo chvíľach, kedy potrebujete ochrániť svojich blízkych, keď vás prepadne depresia alebo si chcete zaistiť bohatstvo a hojnosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 16:02