StoryEditor

SÚŤAŽ O KNIHU

12.07.2007, 00:00

Viete, kto to povedal?

"Mnohí ľudia až pri vysvetľovaní malých nedorozumení zistia, že sú nezmieriteľnými nepriateľmi."

Viete, kto povedal tieto slová? Napovieme, že to bol nemecký literárny historik a filozof, ktorý žil v rokoch 1894 -- 1971. Pred druhou svetovou vojnou sa vysťahoval z Nemecka do USA, kde pôsobil aj na University of Southern California v Los Angeles. Napísal životopisy mnohých spisovateľov a filozofov.

Ak viete, kto povedal tieto slová, pošlite nám korešpondenčný lístok alebo pohľadnicu s odpoveďou, označenou heslom SÚŤAŽ O KNIHU na adresu: Redakcia Hospodárske noviny, Seberíniho 1, P.O. Box 35, 820 07 Bratislava alebo mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Dátum na pečiatke korešpondenčného lístka musí byť najneskôr 19. júla, teda o týždeň.


O čo dnes hráme:

KNIHA
Diabetes je choroba, ktorá sa výraznými prejavmi často hlási až v pokročilom štádiu. Stráca sa tak drahocenný čas a liečba prichádza neskoro. Milióny ľudí nemajú žiadne zjavné príznaky, ale trpia predstupňom diabetu, ktorý si vyžaduje liečbu. Preto sa iste vyplatí oboznámiť sa s nimi a zistiť, ako sa dá diabetu predísť, resp. ako žiť, keď ho už máte.
Vydalo vydavateľstvo IKAR v roku 2006.

Výherca:
Knihy vyhrávajú Ľubica Fašungová z Ružomberka a Ľudmila Bortnaková z Modry

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/vzdelavanie, menuAlias = vzdelavanie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. máj 2024 20:14