StoryEditor

Nestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru

03.04.2018, 00:00

Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.


Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-06-25 15:02:00 - Feat.: - Title: Koniec odvodovej úľavy pre potravinárov môže zvýšiť ceny potravín, tvrdí komora 02 - Modified: 2024-06-25 12:44:51 - Feat.: - Title: Dostupnosť a spotreba základných potravín nie sú ohrozené, tvrdí rezort financií 03 - Modified: 2024-06-20 05:30:00 - Feat.: - Title: Ako sa vyznať v našich chutiach: Čo nám telo signalizuje prostredníctvom jedla? 04 - Modified: 2024-06-19 12:00:00 - Feat.: - Title: Pomáha pri zápche, vysokom krvnom tlaku, je považovaný za afrodiziakum a skvelú voľbu športovcov 05 - Modified: 2024-06-14 16:25:38 - Feat.: - Title: Zásoby potravín na juhu Gazy sú ohrozené, tvrdí predstaviteľ OSN. Izrael tvrdí, že pomoc neblokuje
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
26. jún 2024 06:46