StoryEditor

Nestlé prináša zdravšie sladkosti s nižším množstvom cukru

03.04.2018, 00:00

Proti cukru cukrom. Spoločnosť Nestlé koncom marca oznámila zmenu receptúry tyčiniek, ktoré dlhodobo predáva vo Veľkej Británii. Po novom budú cukrovinky Milkybar obsahovať o približne 30 percent cukru menej ako doteraz, ich chuť by to však ovplyvniť nemalo. Tradičný cukor totiž spoločnosť vymení za nový typ. Ten sa od klasického kryštálového líši deravou štruktúrou.


Spoločnosť vynálezom nového typu prírodného sladidla reaguje na vysokú spotrebu cukru najmä u detí. Tyčinky s novou receptúrou firma začala vyráb...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-06-14 16:25:38 - Feat.: - Title: Zásoby potravín na juhu Gazy sú ohrozené, tvrdí predstaviteľ OSN. Izrael tvrdí, že pomoc neblokuje 02 - Modified: 2024-06-14 16:23:04 - Feat.: - Title: Pomohlo peňaženkám rodičov, zrazilo infláciu. Efekt jedného zo sociálnych opatrení v máji vyprchal 03 - Modified: 2024-06-14 08:22:25 - Feat.: - Title: Inflačná otočka prišla po viac ako roku, opäť zdraželi potraviny. Čo nás čaká v ďalších mesiacoch? 04 - Modified: 2024-06-11 11:00:00 - Feat.: - Title: Neuveriteľný objav v našej Slnečnej sústave. Na červenom vesmírnom snehuliakovi by sa mohol nachádzať cukor 05 - Modified: 2024-06-10 13:03:21 - Feat.: - Title: Takáč chce potravino sebestačné Slovensko. Objem pomoci navýšil o milióny
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
16. jún 2024 18:11