StoryEditor

Medovina ako víno. Potrebuje čas

29.01.2014, 23:08

Ak chce výrobca svoj nápoj nazývať medovinou, miešať môže iba med, vodu, kvasinky, bylinky, koreniny a po novom ešte ovocnú šťavu. Kvalita kvaseného moku však aj tak závisí najmä od m...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2005-12-28 08:23:00 - Feat.: 0 - Title: Prieskumy: Pre maďarských spotrebiteľov je stále rozhodujúca cena
01 - Modified: 2024-09-21 16:20:54 - Feat.: - Title: Taliansko smeruje k návratu na post najväčšieho producenta vína na svete, úroda sa zlepšila 02 - Modified: 2024-09-07 22:00:00 - Feat.: - Title: Vinárom dochádza čas. Predaj burčiaka odštartoval veľmi skoro, teraz majú dva týždne na hrozno 03 - Modified: 2024-09-07 05:08:07 - Feat.: - Title: Francúzski vinári sa trápia. Podľa vlády klesne produkcia vína o takmer pätinu 04 - Modified: 2024-08-24 14:51:39 - Feat.: - Title: Európske vinárstva bojujú o prežitie. Ohrozujú ich extrémne horúčavy 05 - Modified: 2024-08-09 11:32:24 - Feat.: - Title: Svetový producent vína je v smútku. Úrodu hrozna zničili choroby a zlé počasie
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
29. september 2024 06:25